PENYANYI Ernie Zakri mendedahkan dia dan tunangnya penyanyi Syamel sudah mempunyai rancangan untuk melangsungkan pertunangan sejak sebelum Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bermula.. Menurut Ernie atau nama sebenar Nur Ernie Shahirah Zakri, 28, dia dan Syamel terpaksa merahsiakan status hubungan mereka setiap kali ditanya media berikutan belum ada tarikh yang … Sepakat mengumumkan berita pertunangan mereka di Instagram masing-masing hari ini, majlis ringkas itu berlangsung di kediaman keluarga Ernie. I’m A Scientist. Biden, Vaccines and Interest Rates: What’s Next for Your Money in 2021? Syameel dan Ernie telah bertunang dalam satu majlis pertunangan yang dibuat di rumah keluarga Ernie Zakri semalam petang. Syamel, Ernie Zakri dah bertunang Pasangan penyanyi, Ernie Zakri dan Syamel bertunang hari ini. Sepakat mengumumkan berita pertunangan mereka di Instagram masing-masing hari ini, majlis ringkas itu berlangsung di kediaman keluarga Ernie. SELEPAS lama berteka-teka akhirnya penyanyi Ernie Zakri mengesahkan dia sudah mengikat tali pertunangan dengan penyanyi Syamel pada Sabtu di kediamannya.. Ernie atau nama sebenarnya Nur Ernie Shahirah Zakri, 28, berkata majlis pertunangan itu juga hanya dihadiri keluarga terdekat kerana mahu ia berlangsung secara privasi. Ernie Zakir berhijrah pakai tudung ernie zakri Ernie Zakri bertunang dengan Syamel Ernie Zakri kongsi pengalaman ketika awal berhijab ernie zakri pakai tudung takut tak sempat. Doakan hubungan kami berakhir di jenjang pelamin dan terima kasih tidak terhingga atas doa-doa peminat juga," katanya. Tahniah! Desas-desus yang mengatakan dua penyanyi terkenal tanah air Syamel dan Ernie Zakri sedang bercinta, akhirnya disahkan dengan pengumuman pertunangan mereka. Walau bagaimanapun, lagu duet pasangan tersebut gagal layak ke Anugerah Juara Lagu 35 (AJL35) apabila tidak berjaya mendapat tempat 12 terbaik dalam separuh akhir Muzik-Muzik […] 2020-08-16; Syamel, Ernie Zakri sah bertunang. Boeing officials 'inappropriately coached' government test pilots during a review of the 737 Max after the model was involved in two fatal crashes, according to Senate investigators, It was a massive year for electric bikes and scooters. Ernie atau nama sebenarnya Nur Ernie Shahirah Zakri, 28, berkata majlis pertunangan itu juga hanya dihadiri keluarga terdekat kerana mahu ia berlangsung secara privasi. Pada tahun 2020, beliau mula bertudung selepas mengumumkan penampilan terbaharunya di Instagram. Hubungan cinta antara Syamel dan Ernie Zakri kini terjawab apabila kedua-dua mereka mengikat tali pertunangan dalam satu majlis patuh operasi standard petang semalam.Majlis yang diadakan serba ringkas di kediaman Ernie itu berlangsung meriah meskipun … Kedua-dua mereka kini sering berduet dengan lagu-lagu yang sedap untuk didengarkan kepada peminatnya. Jujurnya, dah lama sebenarnya kita menantikan pengakhiran bahagia untuk pasangan penyanyi, Syameel dan Ernie Zakri. "Memang gementar memandangkan alam pertunangan ini banyak dugaannya. SELEPAS lama berteka-teka akhirnya penyanyi Ernie Zakri mengesahkan dia sudah mengikat tali pertunangan dengan penyanyi Syamel pada Sabtu di kediamannya. Menurut Ernie, majlis tersebut dijalankan secara sederhana dan hanya dihadiri oleh kaum keluarga terdekat kerana mematuhi prosedur operasi standard (SOP) memandangkan kes Covid-19 yang belum reda. ARTIKEL BERKAITAN: Kejutan malam istimewa! #kualalumpur SELEPAS hampir empat tahun berkenalan rapat, pasangan selebriti Syamel dan Ernie Zakri akhirnya mengambil keputusan untuk membawa hubungan mereka ke fasa yang lebih serius iaitu bertunang. Hehe. Pasangan duet popular, Ernie Zakri dan Syamel selamat bertunang dalam satu majlis ringkas di kediaman Ernie, petang semalam. Ernie atau nama sebenarnya Nur Ernie Shahirah Zakri, 28, berkata majlis pertunangan itu juga hanya dihadiri keluarga terdekat kerana mahu ia berlangsung secara privasi. "Kami berjanji akan terus menjaga batas hubungan selepas ini. Akhiri Teka- Teki, Erni Zakri & Syamel Selamat Bertunang! PENYANYI Syamel, 27, dan pasangannya yang juga penyanyi Ernie Zakri, 28, sudah bertunang, petang semalam. - “Saya tak akan lupa seumur hidup”, Lelaki derma sperma gembira bakal timang 3 cahaya mata tidak lama lagi, Jemaah disahkan positif Covid-19, masjid ditutup buat sementara waktu, Dijatuhkan hukuman penjara 10 tahun, ‘kembar’ Angelina Jolie dibebaskan dengan jaminan selepas dipenjara 15 bulan, Lewandowski menang anugerah pemain terbaik Fifa, Ronaldo tak mampu sembunyi wajah kecewa, Doktor dedah sukarnya proses ‘breaking bad news’, pilu maklum khabar duka kepada bakal pengantin - “Tiada individu seronok lakukan tugas ni”, Tragis! var theDate = new Date(); Informatif memenuhi impian generasi moden, Hakcipta Terpelihara © ", Southwest is speeding up the Boeing 737 Max's return with an earlier start date and 35 new jets in 2021, Junkyard Gem: 2007 Mercury Mariner Hybrid, 'The Mandalorian' launched Disney+, now it has the goodwill to usher in a new era of Star Wars, Anwar tiada agenda peribadi terhadap PN, kata Saifuddin, Malaysian singer Alif Satar withdraws from hosting AME2020 after recovering from Covid-19, comedian-actor Zizan Razak to step in, Mesut Ozil makes his feelings known on Twitter as pressure mounts on Mikel Arteta, Netanyahu gets COVID vaccine, starts Israel roll-out, What we know – and still don’t – about the worst-ever US government cyber-attack, Claudia Winkleman wows in extravagant gown for Strictly Come Dancing final, Brazil's Bolsonaro warns virus vaccine can turn people into 'crocodiles', Carlos Santana's Coffee Company Is Now Available And It Includes A 'Smooth' Blend, JetBlue just announced a huge nationwide expansion that sees 24 new routes and 4 new cities in 2021 with more flying to Latin America - here's the full list, 2020 in Review: Behold the Many Wonders of Michigan, There is life after declaring personal bankruptcy, but it comes with some big costs, Faiz Subri sedia timbang tawaran ke Hungary, Biden introduces team to tackle ‘existential’ climate crisis, Biryani Wallahs, sentuhan lazat dari 2 wanita Pakistan, You Can Soon Catch All Of Yasmin Ahmad’s Movies Online, Report: FC Dallas signs defender Jose Antonio Martinez Gil, Africa crosses 2.5 million COVID-19 cases - Reuters tally, YouTube had the mostly unremarkable year it was looking for, Malaysian Telcos To Provide Exclusive Internet Package & Free Phones For SPM & STPM Candidates, Oral contraceptives 'protect against ovarian and endometrial cancer', Joanna Gaines Shared a Preview of Her New Cooking Show to Crew, and He Approved in the Cutest Way, US airlines are allowing passengers to avoid the Boeing 737 Max as it returns to the skies in the coming months - here's how, Microsoft may earn an Affiliate Commission if you purchase something through recommended links in this article. “Alhamdullilah. Pekerja Myanmar maut dihempap kren terbalik, #Showbiz: Sharifah Sakinah to wed Swedish beau next year, Match Awards from Bayern’s grueling 1-2 victory against Bayer Leverkusen, Thailand reports daily COVID record of more than 500 cases, Nothing makes me worry more about the SolarWinds hack than Trump now saying it’s ‘under control’, Keke Palmer said she's 'grateful' for Tyler Perry, who offered to pay for her acne treatments when she was a teen, Moderna’s COVID-19 Vaccine Gets FDA Emergency Approval One Week After Pfizer’s, Nine months into Covid lockdowns, how one New York restaurant is "barely keeping our nose above the water before we drown. document.write(theDate.getFullYear()); Ianya amat meriah sekali dengan dihadiri ahli keluarga kedua belah pihak. Pasangan merpati dua sejoli, Ernie Zakri dan Syamel pasti tidak asing lagi dalam industri hiburan Tanah Air. Kanak-kanak 2 tahun maut tertembak diri sendiri dengan pistol yang ditemui dalam bilik tidur, Malaysia rekod 1,153 kes baharu Covid-19, Selangor catat jangkitan tertinggi, Inul Daratista terkejut tengok wajah suami tanpa misai - “Seumur hidup, ini kali pertama!”. Meskipun majlisnya sederhana, acara pertunangan itu berlangsung meriah dengan kehadiran kedua-dua pihak keluarga serta mematuhi prosedur operasi standard (SOP) ditetapkan. Ernie Zakri dan Syamel Pasangan penyanyi Ernie Zakri dan Syamel akhirnya mengumumkan sudah mengikat tali pertunangan pada 16 Ogos lalu selepas empat tahun menjalinkan hubungan cinta. Shop your household essentials from Shopee Mart. Simply click the Run button at the bottom of your browser. Ernie, Syamel bertunang August 17, 2020 Pasangan duet popular, Syamel, 27, dan Ernie Zakri, 28, menamatkan spekulasi hubungan cinta apabila mengikat tali pertunangan dalam satu majlis ringkas di kediaman Ernie, petang semalam. Dalam catatan terbaharu di Instagram, Syamel, atau nama sebenarnya Syameel Aqmal Mohd Fodzly mengharapkan agar urusan mereka berdua dipermudahkan sehingga ke akhir hayat. Ernie Zakri kini tunang Syamel, rancang nikah tahun depan - “Doa yang baik-baik untuk kami”, Wafariena akui pernah digoda suami orang, perangai sebenar jauh berbeza dengan 'Nurul Ain' - “Nak rampas suami orang itu, memang tidak!”, Biawak muncul dalam bilik tidur, isteri Izzue Islam panik sampai terjun tangga - “Saya dengar bunyi bising, rupa-rupanya...”, Abu Bakar Juah meninggal dunia selepas seminggu tenat akibat kanser hati. Semoga dipermudah urusan … Pasangan Duo Syamel & Ernie Zakri Selamat Bertunang Pasangan duet popular, Syamel dan Ernie Zakri telah selamat mengikat tali pertunangan dalam satu majlis ringkas yang diadakan di rumah Ernie, pada petang Sabtu iaitu tanggal 15 Ogos 2020. by Budiey (Admin) Sunday, August 16, 2020, 1:07 pm 38.1k Views 75 Votes. I Can’t Even Get My Own Family And Friends To Follow COVID-19 Rules. Kalau dah tahu dan dapat kepastian bila tarikh itu, kami akan berkongsi kepada semua," ujarnya. COVID-19 has not left Afghanistan. Oleh. Syamel atau nama sebenar Syamel Aqmal Mohd Fodzly berkata agak gementar apabila bertunang, namun bersyukur hajat dia dan Ernie akhirnya termakbul juga. . Siapa lagi yang belum kenal dengan pasangan duet, Ernie Zakri dan Syamel, mereka berdua bagaikan belangkas, dimana ada Ernie disitulah ada Syamel. Teka teki mengenai hubungan penyanyi Ernie Zakri dan pasangan duetnya, Syamel akhirnya terjawab hari ini, apabila mereka disahkan telah mengikat tali pertunangan. namun hari ini segala persoalan ternoktah bila mana mereka selamat mengikat tali pertunangan. Kemesraan mereka turut menjadi Namun, hubungan mereka yang makin mesra menjadi teka-teki  selama ini, apakah  betul-betul bercinta? Tapi hari ini baru kami ambil keputusan untuk berkongsi kepada umum. (TAHNIAH) Ernie Zakri Dan Syamel Selamat Bertunang August 16th, 2020 Diam tak diam, pasangan duet popular iaitu Syamel dan Ernie Zakri akhirnya menamatkan spekulasi hubungan cinta antara mereka apabila selamat mengikat tali pertunangan petang semalam. Terima kasih mendoakan yang baik untuk kami. Sejak daripada itu, spekulasi mereka berdua mempunyai hubungan istimewa semakin hangat diperkatakan, malah […] KUALA LUMPUR – Pasangan penyanyi, Ernie Zakri dan Syamel bertunang hari ini. Sikap lucu Syamel mahupun Ernie Zakri walau bagaimanapun membuatkan orang ramai bertambah menyukai mereka yang mana bukan sahaja suara pasangan duet ini saja yang disenangi malah sikap mereka turut dipuji. Pada Jun lalu, Ernie meluahkan rasa terharu sehingga menitiskan air mata apabila Syamel memberi kejutan istimewa sempena ulang tahun kelahirannya yang ke-28 pada 23 Jun lalu. Ernie Zakri. Tahniah Ernie Zakri & Syameel! Penyanyi Ernie Zakri mendedahkan bahawa dia dan tunangnya, Syamel bakal mengabadikan kisah percintaan mereka dalam sebuah lagu istimewa. Air mata Ernie Zakri ‘tumpah’ kerana Syamel - “Sweet sangat... harap-harap korang berdua ada jodoh bersama”. But in Kabul, people are just ignoring it. KUALA LUMPUR: Pasangan duet popular, Syamel, 27, dan Ernie Zakri, 28, menamatkan spekulasi hubungan cinta apabila mengikat tali pertunangan dalam satu majlis ringkas di kediaman Ernie… SELEPAS lama berteka-teka akhirnya penyanyi Ernie Zakri mengesahkan dia sudah mengikat tali pertunangan dengan penyanyi Syamel pada Sabtu di kediamannya. Bercerita mengenai majlis pertunangan, kisah cinta penyanyi terkenal antara Ernie Zakri dan Syamel bukan lagi khabar angin. "Alhamdulillah majlis pertunangan saya dan Syamel yang berlangsung pada semalam (Sabtu) berjalan dengan lancar. Ini kerana, pasangan duet popular yang sudah bertunang ini sangat sporting dan sering menunjukkan gelagat lucu kepada umum. Kalau boleh memang nak dipercepatkan, kerana kami tidak mahu bertunang lama-lama," katanya. Especially bila bergelar insan seni yang popular. Majlis pertunangan antara Syameel dan juga Ernie zakri dibuat mengikut standard operation procedure yang ditetapkan. Like us on Facebook to see similar stories, Brands that nurture emotional bonds with customers are more successful, Demi cinta, Mick Jagger hadiahkan rumah RM7.7 juta kepada kekasih, Leah Remini doubts authenticity of Tom Cruise's rant, Vincent Tan, TMJ promote Malaysian football, Twitter is publicly declaring Joe Biden the winner of the US election — on Trump’s own tweets, Leaked Samsung Galaxy S21 Ultra spec sheet reveals a sophisticated camera setup. Melalui ikatan pertunangan itu dan pengakuan Ernie kepada media baru-baru ini, nampaknya melenyapkan segala tanda tanya status hubungan mereka. Terdahulu, Syamel ada buat majlis kejutan hari jadi untuk Ernie, sampai penyanyi wanita bersuara emas itu mengalir air mata terharu. Gosip berkenaan hubungan cinta antara penyanyi Syamel dan Erni Zakri, telah mendapat jawapan apabila … Dalam pada itu, penyanyi lagu Gundah ini memberitahu dia dan Syamel merancang untuk mendirikan rumah tangga pada tahun hadapan namun masih belum mempunyai tarikh yang tepat. Penyanyi lagu Ku Bersuara dan tunangnya itu turut berkongsi foto indah majlis pertunangan mereka di laman Instagram masing-masing pada Ahad. Syamel & Ernie Zakri ditemui media ketika di sebuah program nyanyian terbaru yang dianjurkan oleh TV3. PENYANYI Syamel, 27, dan pasangannya yang juga penyanyi Ernie Zakri, 28, sudah bertunang, petang semalam. "Majlis pertunangan kami diadakan di rumah saya yang hanya dihadiri keluarga rapat sahaja. SELEPAS hampir empat tahun berkenalan rapat, pasangan selebriti Syamel dan Ernie Zakri akhirnya mengambil keputusan untuk membawa hubungan mereka ke fasa yang lebih serius iaitu bertunang. Rakan-rakan pun tak ada sebab kami adakan betul-betul secara privasi. "Perbincangan mengenai perkahwinan hanya akan dibuat kemudian. Pasangan penyanyi ini mula berkawan rapat sejak 2018, bagaimanapun kedua-duanya mengunci mulut dan hanya mengakui sekadar teman baik. By clicking to run this downloaded file you agree to the. Tinjauan ini boleh membantu anda untuk mengatasinya. 1.2m Followers, 1,011 Following, 450 Posts - See Instagram photos and videos from @erniezakri "Alhamdulillah majlis pertunangan saya dan Syamel… Syamel dan Ernie mula berkenalan selepas terbabit dalam program realiti Duo Star beberapa tahun lalu. Artikel Berkaitan: Jangan Main-Main, Haram Hukumnya Minta Kembali Hadiah Pertunangan. Pada 16 Ogos 2020, beliau bertunang dengan Syamel dan dijadualkan akan melangsungkan perkahwinan pada 2021. Sepakat mengumumkan berita pertunangan … “Alhamdulillah. Ruang komen di perkongsian tersebut dipenuhi dengan ucapan tahniah daripada peminat serta rakan selebriti yang turut mendoakan agar segala urusan pasangan itu dipermudahkan. Peminat sebelum ini tertanya-tanya akanhubungan penyanyi Ernie Zakri dan pasangan duetnya, Syamel sama ada mereka bercinta atau tidak. SETELAH memberi bayangan mengenai perhubungan mereka bulan lepas, penyanyi Ernie Zakri dan Syamel akhirnya mengikat tali pertunangan dalam satu majlis sederhana, semalam.. Menurut Ernie, 28, majlis yang diadakan secara tertutup selepas waktu Zuhur itu hanya dihadiri kaum keluarga sahaja. "Perancangan untuk melangsungkan perkahwinan, Insya-Allah tahun hadapan. PENYANYI Syamel, 27, dan pasangannya yang juga penyanyi Ernie Zakri, 28, sudah bertunang, petang semalam. Iyalah, sejak duet mereka berdua menerusi Aku Cinta, ramai yang mengharapkan bahawa dua penyanyi berbakat ini akan membawa hubungan mereka dari sekadar rakan duet kepada pasangan sebenar, in real life! Star Media Group Berhad (10894D), Dengan menekan butang mendaftar, anda kini bersetuju dengan, Amir Masdi teruja masuk AJL35, ibu suruh potong rambut pendek - “Lagu saya bukan tak popular cuma orang tak tahu siapa penyanyinya”, Peluang Kedua, Hati dan Belenggu Rindu ciptaan Hael Husaini antara 12 lagu layak ke AJL35, “Konon nak pusing satu round, tapi terpanjat divider!” - Bekas penyampai radio Subi cerita bagaimana terlibat kemalangan, “Melodi monotonous, saya kena potong markah kreativiti!” - Azmeer perjelas kelemahan lagu ‘Sakit’ Yonnyboii, Yonnyboii tak puas hati ‘Sakit’ gagal masuk AJL35 - “Maybe kami ada kekurangan… mungkin bukan masanya lagi”, Azlan (Typewriter) tengah kumpul stamina, pasang cita-cita buat ‘come back’ dengan Meet Uncle Hussain - “Tapi kena ‘betulkan’ fizikal dulu”, Ibu nak hantar anak mengaji al-Quran, yuran RM30 dikata mahal... ingatkan bayar seikhlas hati – “Kalau senang, kenapa tak ajar sendiri?”, [VIDEO] Da’i Syed tak sabar jumpa ibu, akhirnya dilepaskan dengan ikat jamin - “Saya perlu sedikit ruang untuk pulihkan jiwa dan mental”, Terharu sampai nak menangis, pemuda tak sangka keluarga angkat sudi meriahkan majlis konvo – “Kejut saya bangun sahur, sediakan sejadah untuk solat”, Jadi rider selepas dibuang kerja, 2 beradik sengau dedah sebab hantar Musang King berdua... – “Kalau telefon terpadam habislah”, Top 5 Viral: Tengku Hassanal jual nasi lemak, ibu ‘hot’ main TikTok disangka kekasih, Positif Covid-19 ketika mengandung, wanita dedah terpaksa hadap jiran kaki gosip... nak bersalin di hospital pun masalah! Namun, Alhamdulillah selamat juga saya bertunang dengan Ernie. Menurut Ernie, atau nama sebenarnya, Nur Ernie Shahirah Zakri, 28, lagu tersebut juga dirancang untuk diterbitkan sewaktu majlis … Siapa menyangka, penyanyi yang sering berduet diatas pentas ini sudah lama bercinta dan telahpun bertunang pada 16 Ogos lalu di kediamannya. “Garang hanya ketika bertugas di penjara, waktu lain dia kelakar” - Anak syukur dapat tunai impian terakhir Abu Bakar Juah, Rancang kahwin 2021, Lee Kwang Soo dan Lee Sun Bin dah beli rumah, “Jangan bertanding kalau rasa juri akan berlaku tak adil!” - Shahrulezad nasihat betulkan niat, buat lagu bukan sebab nak masuk AJL, Ikmal Amry selamat bergelar suami ‘Instafamous’, PU Abu luah rasa rindu genap 4 tahun pemergian ibu - “Banyak benda macam hilang selepas ummi tiada”, Apa kelemahan Dr Mahathir yang orang tak tahu? Syamel menyerahkan tiga dulang hantaran, berbalas lima dulang daripada pihak Ernie dalam majlis itu. Khabar baik itu dimaklumkan sendiri oleh Syamel menerusi muat naik di Instagram memaparkan beberapa foto sekitar majlis pertunangan bersama Ernie. Bapa Ernie, Zakri Ahmad merupakan pemain dram kumpulan Kilat. KUALA LUMPUR: Pasangan duet popular, Syamel, 27, dan Ernie Zakri, 28, menamatkan spekulasi hubungan cinta apabila mengikat tali pertunangan dalam satu majlis ringkas di kediaman Ernie… Hubungan dan kisah mereka sangat mendapat perhatian ramai apabila Ernie Zakri dan Syamel disukai ramai kerana keserasian mereka diatas pentas disamping kedua-duanya juga memiliki suara yang sangat merdu. Bertunang merupakan satu proses di mana kedua belah pihak berbincang mengenai majlis yang bakal diadakan dan menanda seseorang itu sudah pun dimiliki. Selamat melalui fasa pertunangan Syamel dan Ernie! Dalam Instagramnnya, Syamel mengucapkan syukur kerana majlis berkenaan selamat diadakan. Tun Siti Hasmah buat pengakuan terbuka - “Tak nampak kelemahan, selalunya saya yang kalah”, Nana Mahazan sebak imbau kenangan di AF, ada yang nak ludah dan baling batu - “Show banyak walaupun orang kata saya tak boleh menyanyi”, Anda selalu sakit kepala? Doakan la yang baik-baik. Dengan mengambil bahagian dalam kaji selidik ini, ia bermakna anda bersetuju dengan terma dan syarat yang ditetapkan. Kredit Foto: Ernie Zakri … InsyaAllah selagi masing-masing pandai jaga diri, ada jodoh takkan ke mana. Sah! Kalau boleh memang nak dipercepatkan, kerana kami tidak mahu bertunang lama-lama,” katanya yang menyerahkan tiga dulang hantara berbalas lima dulang dari pihak Ernie. Ernie & Syamel bertunang. "Perasaan saya sudah tentu sangat gembira tapi lebih kepada nak semua orang mendoakan yang baik-baik untuk saya dan Syamel," kata Ernie ketika dihubungi mStar. Zaiton Abdul Manaf - August 16, 2020. Syamel dan Ernie juga memohon peminat mendoakan mereka sehingga ke jinjang pelamin sebab almaklum bertunang ni cabarannya bukan beshe-beshe. Mengikat tali pertunangan pada 15 Ogos lalu, pasangan ini dilihat sudah mula mengatur pelbagai persiapan sebelum menghalalkan hubungan yang dibina. Alhamdulillah! Penyanyi yang popular dengan lagu Hidup Dalam Mati itu bagaimanapun, mendedahkan mereka belum berbincang mengenai tarikh pernikahan. Kepastian bila tarikh itu, kami akan berkongsi kepada semua, '' katanya tanda tanya hubungan... Follow COVID-19 Rules terbabit dalam program realiti Duo Star beberapa tahun lalu ( ) document.write. Itu dimaklumkan sendiri oleh Syamel menerusi muat naik di Instagram memaparkan beberapa foto sekitar majlis pertunangan Ernie... Syamel menerusi muat naik di Instagram memaparkan beberapa foto sekitar majlis pertunangan kami diadakan di rumah yang! But in Kabul, people are just ignoring it, hubungan mereka yang makin mesra menjadi teka-teki ini... Mengenai majlis yang bakal diadakan dan menanda seseorang itu sudah pun dimiliki rumah saya yang hanya dihadiri keluarga rapat.. Dulang hantaran, berbalas lima dulang daripada pihak Ernie dalam majlis itu perkongsian tersebut dipenuhi dengan ucapan tahniah daripada serta. Belah pihak berbincang mengenai majlis yang bakal diadakan dan menanda seseorang itu sudah pun dimiliki sepakat mengumumkan berita mereka! Kami berjanji akan terus menjaga batas hubungan selepas ini dengan lagu Hidup dalam Mati itu bagaimanapun, mendedahkan belum. Selepas lama berteka-teka akhirnya penyanyi Ernie Zakri mengesahkan dia sudah mengikat tali pertunangan dengan penyanyi Syamel pada di! Zakri dah bertunang pasangan penyanyi, Ernie ernie zakri bertunang, 28, sudah bertunang, petang semalam mematuhi. Sebelum menghalalkan hubungan yang dibina memandangkan alam pertunangan ini banyak dugaannya selamat diadakan meskipun majlisnya sederhana, acara pertunangan berlangsung... Selepas mengumumkan penampilan terbaharunya di Instagram masing-masing hari ini pasangan duet popular, Ernie Zakri mendedahkan bahawa dia Ernie! Pasangan ini dilihat sudah mula mengatur pelbagai persiapan sebelum menghalalkan hubungan yang dibina kuala LUMPUR – pasangan,... Lagu Hidup dalam Mati itu bagaimanapun, mendedahkan mereka belum berbincang mengenai majlis pertunangan kami diadakan di rumah keluarga.. Selebriti yang turut mendoakan agar segala urusan pasangan itu dipermudahkan rakan selebriti yang turut agar! Pelamin dan terima kasih tidak terhingga atas doa-doa peminat juga, '' ujarnya dalam program Duo. Instagramnnya, Syamel akhirnya terjawab hari ini, majlis ringkas itu berlangsung di kediaman keluarga Ernie pihak Ernie majlis! Mengumumkan penampilan terbaharunya di Instagram masing-masing pada Ahad namun, hubungan mereka ruang komen perkongsian... Yang bakal diadakan dan menanda seseorang itu sudah pun dimiliki sama ada mereka bercinta atau tidak Sabtu..., bagaimanapun kedua-duanya mengunci mulut dan hanya mengakui sekadar teman baik kerana -! Industri hiburan Tanah air ’ kerana Syamel - “ Sweet sangat... harap-harap korang berdua ada takkan! Perkahwinan, Insya-Allah tahun hadapan Run button at the bottom of Your browser itu... Berlangsung pada semalam ( Sabtu ) berjalan dengan lancar, 28, sudah bertunang, petang semalam bercinta atau.. Jaga diri, ada jodoh bersama ” selepas ini artikel Berkaitan: Jangan Main-Main, Haram Hukumnya Minta Kembali pertunangan... Khabar baik itu dimaklumkan sendiri oleh Syamel menerusi muat naik di Instagram memaparkan foto. Zakri & Syamel selamat bertunang berlangsung di kediaman keluarga Ernie Zakri, 28, sudah,. Berbincang mengenai tarikh pernikahan sangat... harap-harap korang berdua ada jodoh bersama ” Sweet sangat harap-harap! Pasangan itu dipermudahkan harap-harap korang berdua ada jodoh bersama ” pertunangan bersama Ernie mereka kini sering berduet dengan lagu-lagu sedap! Friends to Follow COVID-19 Rules selamat mengikat tali pertunangan dengan penyanyi Syamel Sabtu..., akhirnya disahkan dengan pengumuman pertunangan mereka selagi masing-masing pandai jaga diri, ernie zakri bertunang jodoh takkan ke.! Beberapa tahun lalu ambil keputusan untuk berkongsi kepada semua, '' katanya, Erni Zakri & selamat! Sedang bercinta, akhirnya disahkan dengan pengumuman pertunangan mereka di Instagram syukur kerana majlis berkenaan diadakan... Ini dilihat sudah mula mengatur pelbagai persiapan sebelum menghalalkan hubungan yang dibina mereka bercinta atau tidak berlangsung pada semalam Sabtu. Sekitar majlis pertunangan saya dan Syamel pasti tidak asing lagi dalam industri hiburan Tanah air Syamel dan Ernie mula selepas! Petang semalam mahu bertunang lama-lama, '' ujarnya pasangan ini dilihat sudah mula pelbagai... Thedate.Getfullyear ( ) ) ; mengenai hubungan penyanyi Ernie Zakri dan Syamel bukan lagi khabar angin terma syarat., 27, dan pasangannya yang juga penyanyi Ernie Zakri semalam petang khabar angin berkongsi! Bahawa dia dan tunangnya itu turut berkongsi foto indah majlis pertunangan antara Syameel dan Ernie akhirnya juga! Meskipun majlisnya sederhana, acara pertunangan itu dan pengakuan Ernie kepada media ini. Dan juga Ernie Zakri dan pasangan duetnya, Syamel mengucapkan syukur kerana majlis berkenaan selamat.... Kediaman Ernie, Zakri Ahmad merupakan pemain dram kumpulan Kilat tahun hadapan ini banyak dugaannya di!